کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران در برابر ساختمان شورای شهر تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.
تعداد زیادی از کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران در برابر ساختمان شورای شهر دست به تجمع زدند. این کارکنان به صورت پیمانکاری مشغول کار هستند و نسبت به عدم رسیدگی به مشکلاتشان معترض بودند.
کارکنان پیمانی، در تجمع اعتراضی خود در روز ۱۷ بهمنماه ۱۴۰۰، خواستار رسیدگی هرچه سریعتر نسبت به مشکلاتشان شدند. بیش از هزار تن از این کارکنان نسبت به وضعیت حقوقی خود شاکی هستند. حدود ۶۰۰ نفر از این کارکنان نگهبان هستند و ۴۰۰ نفر نیز به عنوان نجات غریق مشغول کار میباشند. آنها بارها نسبت کمبود حقوق و مزایا و عقب افتادگی مطالباتشان صدای اعتراض خود را بلند کردهاند. اما تاکنون هیچ مسئولی به آنها پاسخگو نبوده و مشکلی از آنان حل نشده است.
کارکنان پیمانی فیش حقوقی ندارند
کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۹۶ توسط دو شرکت «امین حافظ» و «جهان گستر» بهکار گرفته شدهاند. شرکتهای مزبور به هیچیک از این کارکنان کپی قرارداد را نداده و سندی به دست کارکنان مزبور نمیدهند. از جمله اقدامات غیرقانونی دو شرکت مزبور آن است که به کارکنان خود فیش حقوقی نمیدهند. زیرا وجود فیش حقوقی سندی در دست کارکنان خواهد بود که امکان پیگیری قضایی خواهد داشت.
این کارکنان قراردادی سطح حقوقشان نسبت به همکاران همتراز خود به میزان ۵ میلیون تومان کمتر است. شرکتهای طرف قرارداد برای تحت فشار قرار دادن بیشتر این کارکنان، قراردادهایشان را با سه ماه تأخیر منعقد میکند. با وجود اجحاف و ستمی که بر این کارگران وارد میشود، سازمان ورزش شهرداری تهران خود را در این زمینه پاسخگو نمیداند.
وظایف کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران چیست؟

سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۸۸، از ادغام «اداره تربیت بدنی» و «شرکت فرهنگی ورزشی شهر» بوجود آمد. هدف اعلام شده از این ادغام، تحت پوشش قرار دادن تعداد بیشتر شهروندان در موضوع خدمات ورزشی بود. از دیگر اهداف اعلام شده، ایجاد وحدت و یکپارچگی در ارائه خدمات ورزشی و افزایش کاراییها در این زمینه بود. شهرداری تهران نیز با تشکیل سازمان اعلام کرد که مهمترین وظیفه خود را توسعه و ترویج ورزش همگانی در پایتخت میداند.
ناصر اما،نی آذرماه در یکی از جلسات علنی مجلس نسبت به این موضوع تذکر پیش از دستور داد. وی در سخنانش نسبت به نمایندگان حاضر در جلسه، از نابسامانی نیرویی در سازمان ورزش شهرداری تهران سخن گفت. امانی گفت: «قرار بود که فعالیتهای این سازمان مردم نهاد باشد. ساماندهی و شفافیت عمل داشته باشد. اما مردم و کارکنان سازمان ورزش شهرداری نظرشان غیر از این است. گزارشهای بدست آمده از منطقه هرندی تهران نشانگر فساد و روشهای غیرقانونی در کارکرد سازمان ورزش میباشد.»
مهدی چمران نیز پس از سخنان ناصر امانی به روابط ناسالم در انتخاب رئیس سازمان ورزش اشاره کرد. چمران در این زمینه گفت: «انتخاب رئیس سازمان ورزش جای سؤال دارد. چون سوابق کاری این فرد دارای اشکالات فراوان است که شهرداری تهران هنوز پاسخی در این زمینه نداده است.
- مهاجرت ورزشکاران بازتاب آینده تاریک جامعه ورزشی ایران
- تخریب و نابودی ورزشگاه غدیر اهواز بر اثر سوء مدیریت + فیلم
اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/irankargar2019
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96