تصاویر فیشهای حقوقی مدیران پتروشیمی امیرکبیر باعث بالا گرفتن خشم مردم از این حجم دزدیهای سیستماتیک شده است
فیشهای نجومی حقوق تعدادی از مدیران پتروشیمی امیرکبیر در شبکههای اجتماعی خبرساز شده است. به گفته بسیاری از کارشناسان، اسناد افشا شده، نوک کوه یخ میباشد. آنها یقین دارند که ابعاد ماجرا بسیار بزرگتر از چند فیش حقوقی است.
این فیشها که در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود، نشان از یک فساد همهگیر در سطح مدیریت این مجتمع دارد. دریافتی مدیر مالی این شرکت در اردیبهشت۱۴۰۰ بالغ بر ۲۱۵ میلیون تومان است. مدیر منابع انسانی این شرکت نیز در این ماه ۱۲۵ میلیون تومان دریافت کرده است. بنا به این فیشهای حقوقی دریافتی رئیس حراست پتروشیمی امیرکبیر نیز ماهانه ۸۴ میلیون تومان بوده است.
دریافتیهای نجومی این مدیران در حالی است که حقوق بسیاری از کارگران پیمانکاری شرکت کمتر از ۵ میلیون تومان است. موج اعتراضات مردمی باعث شد که مانند همیشه سران حکومت موضوع را از اساس تکذیب کنند.
- تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی آبادان در برابر کارگاه مرکزی این شرکت
- ادامه اعتصاب کارگران پتروشیمی رازی ماهشهر + فیلم
تکذیبیه پر تناقض شرکت پتروشیمی امیرکبیر
شرکت پتروشیمی امیرکبیر ماهشهر در رابطه با حقوق نجومی مدیران اطلاعیهای صادر کرده است. این اطلاعیه تصریح میکند:
«با توجه به انتشار برخی تصاویر تحت عنوان فیشهای حقوقی نجومی تعدادی از مدیران یکی از شرکتهای پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در فضای مجازی، به آگاهی میرساند، براساس اطلاع واصله از مراجع ذیصلاح و پیرو بررسیهای انجام شده، اسناد منتشره، فیش حقوقی نبوده و فاقد اصالت از این لحاظ است. ضمن آنکه طبق اطلاع داده شده برخی از ارقام مربوط به مزایای غیرمستمر مندرج در این تصاویر اساسا مرتبط با پرداختهای سنوات گذشته بوده که بصورت تجمیعی در یک ماه منظور شده است.»
پاسخ شرکت پتروشیمی امیرکبیر دارای تناقضهای بسیاری است. از یک سو صحت فیشهای حقوقی را از اساس منکر میشود. از سوی دیگر ارقام پرداختی را مربوط به سنوات قبل میداند. ضمنا مشخص نشده که کدام مزایای غیرمستمر میتواند یک سال ادامه داشته باشد.
وزارت کار از اخراج سه مدیر نجومیبگیر خبر داده است. این خبر اساس تکذیبیه صادر شده را بشدت زیر سوال میبرد.
دریافتی مدیران ۱۰ برابر حقوق مشخص شده
همه این مدیران حداقل ۱۰ برابر حقوق مشخص شده در ماه را برای خود واریز کردهاند. این افراد با هماهنگی به حساب شرکت، کارت هدیه خریداری کرده و به مدیران خود میدادهاند. به این ترتیب برای حقوقهای نجومی خود حتی مالیات هم نمیدادند.
مدیرعامل قبلی این شرکت، ۷۲۰ میلیون تومان کارت هدیه به حساب شرکت گرفته، اما هیچ رسیدی از آن موجود نیست.
همچنین این افراد اموال پتروشیمی امیرکبیر را خارج و با تبدیل به پول نقد، آنها را در حسابهای مالی وارد نکردهاند. ثبت سفارش وسایل ورزشی بدون ورود آن به شرکت نمونه دیگری از دزدیهای آشکار این افراد است.
اوج اقدام این افراد را میتوان در واگذاری خانه به مدیران مشاهده کرد. جابری مدیر منابع انسانی مصوبهای را تایید کرده که طبق آن مدیران شرکت میتوانند اقدام به رهن منازل سازمانی کنند. وی در ادامه تصویب کرد که شرکت میتواند اقدام به واگذاری منازل در تملیک کند. به این صورت این نفر در کمتر از ۱۵ سال یک منزل ۲۶۳ متری را به شرط تملیک تصاحب میکند.
نوک کوه یخ دزد بازار جمهوری اسلامی
نوک کوه یخ این دزدیها نمونهای از دزد بازاری است که در کشور جاری است. علت این که بیش از ۸۰ درصد کارگران کشور در زیر خط فقر زندگی میکنند، دزدی سران حکومت و اطرافیان آنها است. هرگونه تغییر در این وضعیت نیاز به یک تغییر بنیادین در کل نظام حکومتی کشور دارد. تنها با سرنگونی حاکمیت دزدان است که کارگران و مردم میتوانند آینده روشنی برای خود و فرزندانشان متصور شوند.
اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/irankargar2019
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96