نگرانی آرش صادقی، زندانی سیاسی از وضعیت همسرش گلرخ ایرایی
نگرانی آرش صادقی، زندانی سیاسی، از بی خبری یک ماهه از وضعیت همسرش گلرخ ابراهیمی ایرایی
آرش صادقی، در نامهای، نگرانی خود را از ادامه بیخبری از وضعیت همسر خود، گلرخ ابراهیمی ایرایی و دیگر زندانی سیاسی پس از انتقال به بازداشتگاه اطلاعات سپاه، ابراز داشته است.
بنا بر گزارشها، خانم ایرایی روز ۲۳ آذرماه پس از ضرب و شتم با باتوم و شوکر برقی ماموران گارد زندان قرچک ورامین به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین منتقل و پس از آن به دلیل فشارهای عصبی دچار حمله قلبی و در بیمارستان بستری شد.
گزارش منابع نزدیک به این زوج زندانی حاکی است که در تاریخ ۲۳ آذر ۹۹، مأموران گارد زندان، ، پس از ضرب و شتم گلرخ ایرایی با باتوم و شوکر برقی، او را به بازداشتگاه اطلاعات سپاه در بند ۲ الف زندان اوین، منتقل نمودند. همین منابع میافزایند که در پی این فشارهای عصبی، زندانی سیاسی، گلرخ ایرایی، دچار حمله قلبی شد و در بیمارستان بستری شد.
نگـرانی آرش صـادقی از وضعیت همسرش
آرش صادقی در نامهای که روز چهارشنبه، ۲۴ دیماه ۹۹، منتشر شد مینویسد که با گذشت یک ماه از انتقال همسرش گلرخ به بازداشتگاه اطلاعات سپاه، وی هیچگونه تماس و ملاقاتی با خانواده خود نداشته است.
آرش در نامه خود نوشت: «در این مدت شخصی به نام «رئوف» که یکی از بازجویان سازمان اطلاعات سپاه و صحنهگردان اصلی تمام اعترافات (تلویزیونی) بازداشتیهای سپاه است، در تماسی با خانواده گلرخ ابراهیمی ایرایی ضمن تهدید، به آنها اعلام کرده باید سکوت کنند و حق هیچگونه اطلاعرسانی را در خصوص وضعیت او ندارند.»
زندانی سیاسی، آرش صادقی، در ادامه این نامه مینویسد که ارتباط با خانواده، از جمله حقوق ابتدایی زندانیان است اما مقامات قضایی و مدیران زندانها، این حق را از زندانیان سیاسی دریغ میکنند.
آرش در نامه خود، دستگاه قضائی را «بازجوسالار» خوانده و مینویسد: «در دهههای اخیر، تهدید و ارعاب و بازداشت خانوادههای زندانیان سیاسی برای جمهوری اسلامی، مجددا رونقی دوچندان گرفته و به نظر میرسد که با بازگشت ساختار قضایی جمهوری اسلامی به دهه ۶۰، روشهای شکنجه هم به همان دههها برگشته و عریانی و گستردگی ویژهای به خود گرفته است.»
یادآوری اینکه، آرش صادقی، زندانی سیاسی، در شهریور ۱۳۹۳، به همراه همسرش، گلرخ ایرایی، در خانهشان بازداشت شدند.
آرش، به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی»، «توهین به رهبر جمهوری اسلامی» و «تبلیغ علیه نظام» به ۱۵ سال حبس محکوم شده است.
وی مبتلا به بیماری سرطان است. سازمان عفو بینالملل، در فراخوانی، با اشاره به بیماری این زندانی سیاسی، تاکید کرده بود که آرش صادقی با «محروم شدن عامدانه و هدفمندانه از معالجات لازم تحت شکنجه قرار دارد و جان وی در خطر است».
گلرخ ایرایی، همسر آرش صادقی نیز، در اردیبهشتماه ۱۳۹۴، به اتهام «توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام» در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به شش سال حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر تایید شد.