با افزایش فرسودگی صنایع کشور، آژیر خطر برای ویرانی کل حکومت به صدا در آمده است
مدیر مسئول روزنامه «روزگار معدن»، در روز ۶ تیرماه ۱۴۰۱، با نوشتن مطلبی تحت عنوان «فرسودگی نیمه پنهان ویرانگری»، خطر نابودی حکومت را گوشزد نمود. تأکید وی روی فرسودگی صنایع کشور به دلیل استفاده بیرویه از سرمایههای موجود بدون بازسازی و بهینه کردن آنها بود.
ناصر بزرگمهر، مدیر مسئول روزنامه «روزگار معدن»، بدون آنکه اسمی از مسئول یا وزارتخانهای ببرد، مجموع عملکردهای دولتی طی سالیان گذشته را به نقد کشیده است. تأکید بزرگمهر آن است که علت فرسودگی صنایع کشور، استفاده بیرویه از سرمایههای کشور بدون بازسازی و سرمایهگذاری برای بهینه کردن آنان میباشد.
با دکتر دکتر گفتن به بیسوادان، مملکت اداره نمیشود
بزرگمهر در سرمقاله این روزنامه برای نشان دادن فرسودگی صنایع کشور آورده است:
«مهم نیست، موضوع چه باشد؛ از یک ساختمان ساده تا یک اتومبیل پیچیده. از یک وزارتخانه دولتی تا یک کارخانه معظم. از یک دولت بهظاهر مقتدر تا یک خانواده کوچک. از یک رفتار اجتماعی تا یک فلسفه علمی. از یک تخممرغدزدی تا غارت چند میلیاردی بیتالمال. از سقوط اخلاق تا تخلفهای روزمره موتورسیکلتها. از بیتوجهی به آموزش کودکان دبستانی تا دکتر دکتر گفتن به بیسوادان دانشگاهی. هر موضوع و هر چیزی میتواند فرسوده باشد و بهدنبال خود ویرانهای بر جای بگذارد.
اگر به وضعیت ساختمانی که در آن زندگی میکنید نیندیشید و برای نظافت روزانه و تعمیرات ماهانه و سالانه آن کاری اساسی انجام ندهید، مرتفعترین و مستحکمترین بناها هم با گذشت زمان، ترک میخورد، رنگ و روی آن از بین میرود، زنگ میزند و فرو میریزد».
فرسودگی صنایع کشور، کارخانجات مهمی را به نابودی کشیده است

ناصر بزرگمهر با اشاره به کارخانجات بزرگ و مهمی که روزگاری در کشور فعال بوده و امروزه به دلیل بیتوجهی نابود شدهاند، آورده است:
«ما روزگاری کارخانههای بزرگی در کشور داشتیم که امروزه نه نامی از آنها باقی مانده و نه نشانی. کارخانه یخچالسازی کلویناتور، کارخانه ساخت تلویزیون شاب لورنس، کولر آزمایش، صندلی ارج، آدامس خروس نشان، کبریت سازی تبریز چه شدند؟ این کارخانجات، بخشی از صنایع مهم کشور بودند که امروزه هیچ نام و نشانی از آنها در اقتصاد کشور دیده نمیشود. ما کارخانجات تراکتورسازی و اتوموبیل سازیهای مختلف داشتیم. این کارخانجات چه شدند؟ چرا با بروز رسانی نکردن آنها، چنین سرمایههایی نابود شدهاند؟»
وی در توضیح ضرورت بروز رسانی و لزوم سرمایهگذاری برای استفاده از فناوریهای جدید ادامه میدهد:
«اتومبیلی که هر روز سوار آن میشوید، علاوه بر بنزین روزانه، نیاز به سرویس چندماهه، تعویض روغن و بازدید سالانه دارد. با پیمایش هر چند هزار کیلومتر باید بعضی از قطعات تعویض شود، وگرنه یک روز یا نیمه شبی، شما را در یک جاده خلوت جا میگذارد و دیگر توان حرکت نخواهد داشت».
هشدار نابودی به سران حکومتی
سردبیر روزنامه روزگار معدن در ادامه مطلب خود به سران حکومت و کارگزاران آن هشدار میدهد که با ادامه روندی که در پیش گرفتهاند رو به نابودی میروند. وی در این زمینه چنین هشدار میدهد:
«فرسودگی از آجر و سیمان و آهن شروع میشود و تا ریشه هر انسان میتواند ادامه یابد. دولتهای بسیار در تاریخ آمده و رفتهاند، خانوادههای بسیار در خانههای کوچک و بزرگ زندگی کردهاند، تاریخ مملو از نامهایی است که در همان دوران زیست خود دچار فرسودگی و بعد ویرانگی شدهاند».
- بر اساس شاخص «نرخ تشکیل سرمایه ثابت» صنایع کشور هر لحظه درآستانه فروپاشی
- افشای گوشهای از سلطه اختاپوسگونه سپاه بر صنایع نفت کشور با استفاده از شرکتهای پیمانکاری
اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/irankargar2019
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96