۹ مردادماه سالگرد مجازات عبرتانگیز شیخ فضل الله نوری فتوا دهنده قتل عام و شکنجه آزادیخواهان و دشمن جنبش مشروطه و نیای تاریخی خمینی و خامنه ای بدست مردم ایران

پس از فتح تهران در ۲۵ تیرماه ۱۲۸۸، محمدعلی شاه از سلطنت خلع شد و با افتتاح مجلس شورای ملی دوم، استقرار حکومت سلطنت مشروطه در ایران، پس از وقفهای چند ماهه، دوباره از سر گرفته شد. پیروزی این جنبش، محصول مبارزه آزادیخواهان و مردم ایران برای کسب آزادی و مشروط ساختن سلطنت پادشاهی به خواست ملت ایران بود.
شیخ فضل الله نوری از مخالفان مشروطیت بود. او همانند خمینی و خامنه ای با علم دین و مذهب و سوء استفاده از نام اسلام مخالفت خود با مبارزان آزادیخواه آراسته بود که آنرا مشروعه خواهی مینامید. مشروعهخواهی شیخ فضلالله، سرآغاز نظریه پسمانده و ضدمردمی ولایت فقیه خمینی شد.
فضل الله نوری که دشمن مشروطه خواهان بود، علیه مبارزان جنبش مشروطیت با محمدعلی شاه قاجار همدست شد تا با فتاوی خود، کشتار آزادیخواهان را زمینه سازی کرده و کردار این شاه قاجار را مشروع جلوه دهد.
شیخ فضل الله نوری در تاریخ ۲۲ آبان سال ۱۲۸۷، در باغشاه تهران، مشروطیت را مغایر شرع اعلام کرد.
او در نامهای به محمدعلی شاه مخالفت خود با مشروطیت را اعلام کرد و تاکید کرد که «مجلس شورای عمومی (ملی) منافی با قواعد اسلام است و ممکنالجمع نیست؛ چنانچه به رأیالعین مشاهده کردیم و ما مسلمانان که در تحت اقتدار سلطنت اسلامیه هستیم ابدا راضی نمیشویم که وهنی به اسلام و دین ما برسد.»

شیخ فضلالله در ادامه نامهاش به پادشاه مستبد قاجار، محمدعلی شاه، یادآور شد که نتیجه برپایی مجلس شورای ملی «جز هدم دین و هرجومرج و هدر دماء محترمه و هتک نوامیس اسلامیه» نخواهد بود.
محمدعلی شاه قاجار، پنج روز پس از دریافت نامه شیخ فضلالله نوری، فرمان مشروطه را که مبارزان جنبش مشروطه بر پدرش تحمیل کرده بودند و او در تعادل قوای آن روزگار ناگزیر از امضایش شده بود، ملغی اعلام کرد.
پس از فتح تهران به دست مشروطهخواهان، شیخ فضلالله نوری در دادگاهی که مبارزان جنبش مشروطه برای او ترتیب داده بودند، به اعدام محکوم شد. بنابراین، فاتحان تهران، او را در روز ۹ مرداد سال ۱۲۸۸ به جرم صدور فتاوی کشتار و شکنجه علیه آزادیخواهان ایران، در میدان توپخانه تهران و در انظار عموم به دار مجازات آویختند.
رییس دادگاهی که او را به اعدام محکوم کرد خود معمم بود (شیخ ابراهیم زنجانی) که به تنهایی نیز حکم نداد بلکه تمام ۱۰ عضو هیات قضات دادگاه عالی انقلابی بر حکم اعدام شیخ مهر تایید زدند و جرم وی را چنین مشخص کردند:صدور حکم ارتداد برای مشروطه خواهان و قتل روحانیون مشروطه خواه و بر این اساس او را به اعدام محکوم کردند.
اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/iranworkers
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96
