طبق آمارهای وزارت بهداشت آمار مبتلایان به کرونا در کشور ۴ رقمی شده است
آمارهای وزارت بهداشت خبر از افزایش مجدد شمار مبتلایان به کرونا در کشور را میدهد. طبق آمار منتشره، در ۲۴ ساعت منتهی به دوشنبه۱۳ تیر ۱۴۰۱، مبتلایان به ویروس کرونا ۱۰۰۷ نفر و تعداد فوتیها نیز ۸ نفر بوده است. این آمار در حالی است که مقامات وزارت بهداشت تلاش میکردند، آمار مبتلایان را رو به کاهش گزارش کنند. با شروع فصل گرما در سراسر دنیا آمار مبتلایان به کرونا روند افزایشی داشته، اما در وزارت بهداشت به دلیل مهندسی کردن آمارها در دو هفته گذشته، این آمار روند کاهشی داشت که نشان از غیرموثق بودن آمارها دارد.
بر اساس آمار منتشره از سوی وزارت بهداشت از آغاز شیوع کرونا در کشور بیش از ۵۲ میلیون نفر به کرونا مبتلا شدهاند. نزدیک به ۱۴۲ هزار نفر آنها جان باختهاند. به گفته مقامات حاضر در صحنه آمار منتشره همواره کمتر از ۲۵ درصد آمار واقعی بوده است. ناظران همواره آمار واقعی را ۳ تا ۴ برابر اعداد رسمی منتشر شده میدانند.

- تجمع پرستاران اخراج شده پس از فروکش کردن کرونا در مشهد
- تلاش وزارت بهداشت برای پوشاندن فجایع پیک ششم کرونا
تضعیف سیستم دفاعی بدن در مقابل ویروس
مقامات وزارت بهداشت تلاش میکنند، علت شیوع مجدد کرونا را عدم رعایتهای پروتکلهای بهداشتی توسط مردم قلمداد کنند؛ اما یک کارشناس امور بهداشتی روند افزایشی مبتلایان به کرونا را با سوءتغذیه مردم مرتبط دانسته است. با جهش قیمتها از ابتدای سال جاری قدرت خرید مردم بشدت کاهش یافته است. نبود تغذیه کافی باعث تضعیف سیستم دفاعی بدن در مقابل ویروس شده و بدن مهیا پذیرایی از آن میشود.
این کارشناس بهداشت تصریح میکند:
«دولت ایران نباید فراموش کند که شرایط کشور از نظر اقتصادی و معیشتی در تنگنا است و سوءتغذیه در کشور میرود که غالب شود و در نتیجه تضعیف سیستم ایمنی بدن مردم حتمی است. بنابراین اگر بنا این است که همچنان به دستاوردسازی کاذب در خصوص بیماری پرداخت، چه بهتر که برای نجات انسانها در کشور اقدام به تأمین واکسن مختص اومیکرون از کشورهای سازنده کرد و نیز با عنایت به در دسترس بودن داروهای درمان کـرونا از طریق شرکتهای فایزر و آسترازنکا، تدابیری اندیشیده شود که بهمنظور کاهش موارد شدید بیماری کـرونا ویروس، دارو به کشور وارد شود.»
فرصت طلایی خامنهای با شیوع کرونا
شیوع دوباره کرونـا میتواند تبعات اقتصادی، اجتماعی خود را به همراه داشته باشد. کما اینکه در دوره شیوع کرونـا در کشور بیش از ۴ میلیون نفر بیکار شدند. بسیاری از مردم برای مداوای اعضای خانواده پسانداز و مایملکشان را از دست دادند. بیتفاوتی خامنهای و دیگر سران حکومت نسبت به وضعیت مردم نیز کاملا واضح بود.
خامنهای که صاحب یکی از بزرگترین کارتلهای اقتصادی در کشور است هیچ کمکی به مردم در این رابطه نکرد. او کـرونا را یک فرصت برای حفظ نظام خود میدانست و تا توان داشت مانع واکسیانسیون عمومی در کشور شد. تنها زمانیکه خطر شروع اعترضات مردمی به دلیل نبود واکسن را مشاهده کرد، مجبور به وارد کردن واکسن شد. یک سال بعد از پایان نسبی پاندومی کرونـا اعتراضات خیابانی در کشور بار دیگر اوج تازهای به خود گرفته است. دیگر زمان فرصت طلایی خامنهای برای حفظ حکومتش در روزهای پایانی به طور کامل از دست رفته است.

اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/irankargar2019
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96

