فیلم درگیری مردم روستای ابوالفضل اهواز با نیروی ویژه و شلیک گاز اشکآور و گلولههای ساچمه ای به مردم
در این فیلمها صحنه درگیری مردم روستای ابوالفضل اهواز با ماموران یکان ویژه که با لودر قصد تخریب خانه های آنان را داشتند مشاهده می کنید. مردم محروم روستا از پیرو جوان تا کودکان با پرتاب سنگ و اعتراض از تخریب خانه هایشان جلوگیری کردند. ماموران نیروی ویژه نیز اقدام به پرتاب گاز اشک آور و شلیک گلوله های ساچمه ای به سمت مردم و تعدادی از آنان را مجروح کردند. آنگونه که در فیلم مشاهده می شود نهایتا بر اثر ایستادگی مردم ماموران مجبور به عقب نشینی شدند.
فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان، وقتی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت از بازپسگیری کاخ مرمر و املاک خیابان فرشته، نیاوران و کوهک کرد و به دست داشتن برخی مقامات لشکری اشاره نمود، تحت فشار مخاطبان پرنفوذش که خود او را هم سرقافله مالکان بزرگ میدانستند، حرفش را پس گرفت.
حال به نظر میرسد که این بنیاد در بازپس گیری اماکن، زورش تنها به مستضعفان و اینک در روستای ابوالفضل رسیده است که آنها را از خانه و کاشانهای که با دستهای خویش، حدود ۴۰ سال پیش ساختهاند، بیرون کند.
روستای ابوالفضل، روستایی است که ساکنان آن کشاورز و کمبضاعت هستند.
ساکنان این روستا که در شهرک زردشت اهواز واقع است، به اقدامات بنیاد مستضعفان برای تخریب روستایشان اشاره میکنند.
ساکنان روستای ابوالفضل با ۲۵ هکتار وسعت، به اسنادی متوسل شدهاند که نشان میدهد از سال ۶۴ تا ۷۰، بخشی از اهالی روستا از طریق طرح سلمان، آب کشاورزی برای کشت گندم و جو و سبزی و صیفی در اختیار داشتهاند؛ اما بعد از تخریب کانال فرعی برای ساختوساز شهرک زردشت، آبرسانی به آنها متوقف میشود. این سند نشان میدهد اهالی روستا سابقهای نزدیک به سکونت 40ساله در محل دارند اما بنیاد مستضعفان خود را مالک زمین آنها معرفی کرده و مانع ارائه خدمات و کد روستایی به محل سکونتشان میشود.
روستای ابوالفضل که نزدیک به 300 خانوار هستند، این سوال را پیش کشیدهاند که اگر وظیفه بنیاد مستضعفان رسیدگی به قشر محروم است، چه کسی محرومتر از ما؟
روستای ابوالفضل وضعیت مناسبی ندارد. این روستا پشت پمپ بنزین واقع شده و مجموعا 9 کوچه دارد که عمود بر جاده دسترسی نفت بنا شده و مردم میگویند این جاده را هم که میساختند، بنیاد مستضعفان به شرکت نفت تذکر داده که جاده از اراضی بنیاد میگذرد.
روستا دارای کوچهها خاکی است. بخشی از فاضلاب داخل محوطه روستا رها میشود و در کنار آن گیاه سبز میشود. از خدمات روستایی خبری نیست؛ نه مدرسهای و نه مرکز بهداشتی، روستاییان برای دریافت خدمات درمانی مجبورند به پادگانی که در نزدیکی روستاست، مراجعه کنند.
اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/irankargar2019
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96
