دختران دانش آموز پس از تعطیلی دبیرستان در دزفول عمامه یک آخوند را پرانده و بسرعت محل را ترک کردند

- تهران – ما کسایی هستیم که سر زن و بچه خودمون رو میبریم! ویدئوی تهدید شبانه مردم تهران با بلندگو!
- فیلم آتش زدن یک مرکز ارسال پارازیت مستقر در پارک لاله سقز
- تبریز – تظاهرات شبانه: امسال سال خونه، سیدعلی سرنگونه! – ویدئو
دختران دانش آموز دزفول در هنگام تعطیلی دبیرستان، عمامه یک آخوند را از سرش پرتاب کرده و به راه خود ادامه دادند. ورزش و تفریح عمامه پرانی این روزها دارد جای پارکور را در میان جوانان ایرانی میگیرد. پیش از این جوانان ایرانی برای کسب هیجان و آمادگی بدنی به پارکور روی آورده بودند. اما در حال حاضر عمامهپرانی هم هیجان بیشتری دارد و هم از نظر آمادگی بدنی شرایط آن سختتر است. دختران دانشآموز در دزفول با این اقدام انزجار خود از خامنهای و سایر سران حکومت را نشان میدهند.
- جنگ ودرگیری خیابانی بین مردم و ماموران یگان ویژه در شهرک ولیعصر (چشمه موشک) اراک
- ما کسایی هستیم که سر زن و بچه خودمون رو میبریم! تهدید شبانه مردم تهران با بلندگو! – ویدئو
- تبریز – تظاهرات شبانه: امسال سال خونه، سید علی سرنگونه! – ویدئو
- آتش زدن یک مرکز ارسال پارازیت در سقز
- اراک – جنگ و گریز بین مردم و ماموران سرکوب در شهرک ولیعصر چشمه موشک
- عمامه پرانی به دزفول رسید! ویدئوی دیدنی پراندن عمامه یک آخوند توسط دختران دانش آموز در دزفول
- گزارش دوم از مخفی شدن نیروهای امنیتی در اطراف دانشگاه تهران مرکز واحد سوهانک

چهل و هفتمین روز خیزش سراسری
در چهل و هفتمین روز خیزش سراسری مردم و دانشجویان در شهرهای مختلف بر علیه خامنهای و سیاستهای سرکوبگرانه سران حکومت تظاهرات کردند.
مردم و جوانان معترض در شهرها: شهریار، کرمانشاه، اراک، سنندج، دیواندره، کرج، بندرعباس، سقز، گوهردشت کرج، فردیس کرج، مشهد، قم، تبریز، مریوان، بندرعباس، اشنویه، مهاباد، بر علیه خامنهای و سیاستهای سرکوبگرانه حاکمیت شعار دادند. در اراک نیروهای یگان ویژه به سمت مردم شلیک کرده و درگیریها به جنگ خیابانی و تن به تن تبدیل شده بود. مردم در تبریز شعار امسال سال خونه سید علی سرنگونه سردادند.
مردم در مناطق مختلف تهران از جمله: اتوبان آزادگان، متروی دروازه دولت، اکباتان، تهرانپارس، چیتگر، گلشهر صادقیه، تهرانسر، شهریار و … به تظاهرات شبانه و دادن شعار مرگ بر خامنهای مبادرت کردند.
دانشجویان دانشگاههای: آزاد سنندج، صنعتی سیرجان، هرمزگان، امیرکبیر، آزاد تهران شمال، مدنی تبریز، پیام نور سنندج، الزهرا، شریف، خواجه نصیر، شیراز، علامه طباطبایی، منتظری مشهد، آزاد شیراز، آزاد کرج، صنعتی شاهرود، داروسازی گیلان، فنی تهران جنوب، آزاد جنوب، سیرجان، لرستان، بهشتی، بین المللی قزوین، دانشگاه خیام، دانشگاه تهران واحد سوهانک، در اعتراض به سرکوب مردم و در همبستگی با خیزش سراسری تظاهرات کرده و با بسیجیها و پاسداران لباس شخصی درگیر شدند.
در نزدیک به ۵۰ روز گذشته مردم در بیشتر شهرها بر علیه سیاستهای سرکوبگرانه حاکمیت تظاهرات کردهاند. نیروهای سرکوبگر نیز با شلیک مستقیم به سمت جمعیت، تلاش در سرکوب اعتراضات داشتند. اما مردم بدون هراس به مقابله با آنها پرداختهاند. این روزها خشم مردم بسیار بیشتر از ترس آنها میباشد. به همین دلیل هم سرکوب کارایی لازم برای ساکت کردن آنها را ندارد. یک موضوع چشمگیر، مجازات لباس شخصیها و ماموران بسیج و نیروی انتظامی توسط مردم است.
اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/iranworkers
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96