ادامه اعتصاب کارگران پتروشیمی و نفت و چندمین روز اعتصاب کارگران پتروشیمی رازی ماهشهر
روز دوشنبه ۱۰ آبانماه ۱۴۰۰، در صد و سی و نهمین روز اعتصاب سراسری کارگران صنعت نفت در پالایشگاه، مراکز پتروشیمی و نیروگاهها، کارگران پتروشیمی رازی واقع در ماهشهر، برای چندمین روز پیاپی در اعتراض به خودداری مدیران از انجام وعدههای داده شده به کارگران و مشکلات حقوق و مزایا، دست از کار کشیدند.

امروز تمامی کارگران پتروشیمی رازی بهصورت متحد وارد اعتصاب شده و محل کارخانه را ترک کردند.
فیلمی از ترک کارخانه توسط کارگران به نمایش گذاشته شده است که در آن یکی از کارگران میگوید: «اعتصاب کارگران پتروشیمی رازی ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۰.»
کارگران پتروشیمی رازی از هفته گذشته دور جدید اعتراض و اعتصاب گسترده خود را آغاز کردهاند.
از جمله خواستههای کارگران معترض تخصیص پاداش و مزایای رفاهی متناسب با منطقه، افزایش کیفیت وعدههای غذایی، بروزرسانی طرح طبقهبندی مشاغل و بیمه تکمیلی بوده است.
یادآوری میشود که طی سال جاری و سال ۹۹ این کارگران بارها برای برآورده شدن خواستههای خود دست به اعتصاب زدهاند. اما تاکنون به هیچکدام از خواستههای خود دست نیافتهاند.
آنها بارها در اعتراض به اجرایی نشدن طرح طبقهبندی مشاغل و پرداخت نشدن مطالبات و همچنین وعدههای توخالی مسئولان این شرکت دست به اعتراض زدهاند.
موج جدید و گسترده مطالبات کـارگران شرکتهای پیمانکاری در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی
موج جدید و گسترده مطالبات کارگران شرکتهای پیمانکاری در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی یکبار دیگر صحنه اقتصاد و سیاست ایران را تحت الشعاع قرار داده است.
کارگران پالایشگاهها، پتروشیمیها، نیروگاهها و سکوهای نفتی در ایران، یکی پس از دیگری و در همبستگی با هم دست از کار میکشند تا به خواستههای خود برسند.
بیش از دو دهه از فرایند استثمار شدید در حوزه اقتصاد اصلی و پایه ایران یعنی نفت و گاز و پتروشیمی میگذرد. تا جایی که زندگی معیشتی و اجتماعی کارگران قراردادی این حوزه مهم را غیرقابل تحمل کرده است.
از اواسط دهه ۷۰ سیاست بازار آزاد با رویکرد برونسپاری فعالیتهائی که تا آن زمان به ثبات نسبی و امنیت شغلی معروف و شهره بودند، زندگی و موقعیت کارگران را به نابودی کشانده است. شرکتهای رنگارنگ از پیمانکاران ریز و درشت که با طمع بسیاری با تحمیل بیشترین درجه استثمار و بالاترین نرخ سود و بهرهوری به بهشت برینی دست پیدا کردند.
رانت و رابطه و باند و رشوه به حوزه فعالیتهای نفت و گاز و پتروشیمی سرازیر شد و خانوادههای کارگری، دستخوش بحرانهای ناشی از بیثباتی، پراکندگی و بیقدرتی شدند.
- وضعیت کارگران در شرکت های پیمانکاری همچنان نامعلوم است
- اخراج ۳۰ درصد از کارگران کارخانه آب معدنی داماش
اینستاگرام ایران کارگر: https://www.instagram.com/irankargar2019
به کانال تلگرام ایران کارگر بپیوندید https://t.me/IranKargar96