تجمع اعتراضی و اعتصاب کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه برای چندمین روز پیاپی
روز شنبه ۱۸ آبانماه ۹۸، برای چندمین روز متوالی کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در اعتراض به بی توجهی مقامات به خواسته هایشان مقابل این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.
معترضان همانند روزهای گذشته با برپایی تجمع اعتراضی و سردادن شعار نان، کار، آزادی، بر خواستههای خود از جمله پرداخت فوری و بدون قید و شرط حقوق و مزایای عقب افتاده تاکید کردند.
آنها همچنین خواستار توقف فوری تجزیه املاک شرکت و توقف واگذاری هرگونه اموال و املاک به دیگران، لغو خصوصی سازی و واگذاری شرکت به دولت با نظارت نمایندگان مستقل کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه شدند.
کارگران در تجمع خود با یادآوری بازگشت به کار تمامی همکاران اخراجی خود و لغو احکام صادره و تعقیب قضایی علیه همکاران و حامیان کارگران، خواستار برآورده شدن مطالبات خود شدند.
شایان یادآوری است که کارگران نیشکر هفت تپه اعتراضات خود را از سال ۹۷ در اعتراض به مدیریت کارخانه و همچنین عملکرد «شورای اسلامی» کار هفت تپه شروع کرده بودند. در این جریان، کارگران توسط نیروی سرکوبگر انتظامی سرکوب و تعدادی از کارگران بازداشت شدند و سازماندهی اعتراضات به عهده شورای نمایندگان کارگران نیشکر هفت تپه بود.
این اعتراضات منجر به دستگیری کارگران نیشکر هفت تپه و افزایش وثیقههای آزادی کارگران بازداشتی نیشکر به دستور دادستان قوه قضاییه در خوزستان شده بود. خاطر نشان میشود که شورای اسلامی کار هفت تپه، فعالیت خود را از دیماه سال ۱۳۹۷ شروع کرد. آغاز به کار این تشکل صنفی دولتی درواقع برای تعطیل کردن کار شورای نمایندگان هفت تپه بود.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد. اما از سال ۱۳۶۹ به بعد شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که گمان میرود نزدیک به ۵ هزار کارگر داشته باشد تا تاریخ فوقالذکر فاقد یک نهاد کارگری بود.